طلا و نقره ارزان شدند/ آینده قیمت فلزات گران‌ بها چگونه خواهد بود؟

کد خبر: 4429
طلا و نقره تحت تأثیر روند صعودی دلار و اخبار مثبت اقتصادی کاهش قیمت را تجربه کردند.

به گزارش عصر تجارت، در پی رشد ارزش دلار و تقویت چشم‌انداز توافق تجاری میان ایالات متحده و اتحادیه اروپا، تقاضا برای طلا به‌عنوان دارایی امن کاهش یافت و قیمت این فلز گران‌بها با افت مواجه شد.

در معاملات امروز، بهای هر اونس طلا با کاهش ۰.۹۳ درصدی به ۳۳۳۷ دلار و ۳۰ سنت رسید. همچنین در بازار معاملات آتی کامکس نیویورک، قیمت طلا ۱.۱۲ درصد افت داشت و به ۳۳۹۲ دلار و ۵۰ سنت رسید.

افزایش شاخص دلار که اخیراً به پایین‌ترین سطح دو هفته اخیر رسیده بود، باعث شد طلا برای خریداران غیردلاری گران‌تر شود و جذابیت آن کاهش یابد. تحلیلگران معتقدند توافق تجاری ایالات متحده با ژاپن سیگنال مثبتی به بازارها داده و احتمال دستیابی به توافق با اتحادیه اروپا تا پیش از ضرب‌الاجل اول اوت نیز افزایش یافته است. این تحولات ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران را بیشتر کرده و تقاضا برای پناهگاه‌های امنی چون طلا را کاهش داده است.

در همین حال، آمارهای اقتصادی آمریکا از کاهش تقاضا برای دریافت مزایای بیکاری حکایت دارد؛ موضوعی که از ثبات نسبی بازار کار خبر می‌دهد، حتی با وجود افت نسبی در جذب نیروی جدید. کارشناسان اقتصادی پیش‌بینی می‌کنند فدرال رزرو در نشست پیش‌رو نرخ بهره را در بازه ۴.۲۵ تا ۴.۵۰ درصد حفظ کند.

در اقدامی غیرمنتظره، دونالد ترامپ به بانک مرکزی رفت که از سوی تحلیلگران به‌عنوان تلاشی برای تحت فشار گذاشتن رئیس فدرال رزرو، جروم پاول، جهت کاهش نرخ بهره تعبیر شده است. با این حال، تا پیش از اعلام رسمی سیاست‌های پولی، تغییر محسوس در قیمت طلا بعید به نظر می‌رسد.

در بازار سایر فلزات گران‌بها نیز روند نزولی مشهود است؛ به‌گونه‌ای که قیمت نقره با افت ۲.۱۹ درصدی به ۳۸ دلار و ۳۷ سنت رسید و پلاتین نیز با کاهش ۰.۶۱ درصدی، به سطح ۱۴۰۶ دلار و ۲۲ سنت معامله شد.

این مقاله را به اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین اخبار